/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

/FOTO/ Un bărbat ar fi împușcat un câine în preajma aeroportului. Totul s-a întâmplat sub ochii unui copil

22 august 2019, ora 15:38

Un câine a fost împușcat în preajma Aeroportului Internațional Chișinău acum câteva zile. Totul s-ar fi întâmplat sub ochii unui copil ce se plimba cu mama sa în acea zonă. Vinovat s-ar face un bărbat, care din spusele vecinilor, a fost observat de mai multe ori având asupra sa un pistol. 

Despre acest caz a anunțat un grup de pe Facebook: „Este vorba de un câine fără adăpost, pașnic, sterilizat, care a fost îngrijit de locuitorii casei. Numele lui era Ceburașca. După ce a fost împușcat, câinele a lătrat, a avut convulsii și contracții involuntare. Copilul, care a fost martor la toate cele întâmplate, s-a speriat foarte tare”, comunică autorii postării.

Potrivit acestora, câinele a fost dus la un spital veterinar din capitală. Medicii s-au luptat pentru viața patrupedului, însă din păcate acesta nu a avut scăpare.

„Inspectoratul de Poliție Botanica s-a documentat pe acest caz și la moment cercetează toate circumstanțele producerii incidentului”, a spus contactată de TV8, ofițerul de presă Mariana Bețivu.

Atenție, urmează imagini ce vă pot afecta emoțional!

Foto: Societatea Umana/Гуманное Сообщество

Foto: Societatea Umana/Гуманное Сообщество

 

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram