/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa și prognoză sumbră! ISW: Amenințare voalată pentru Moldova. Rusia avansează rapid

/DOC/ O nouă adresare la Procuratură și CNA! Slusari vrea să știe dacă a fost deschis dosar penal în cazul Arenei Chișinău

missing
23 august 2019, ora 14:27

Vicepreședintele Parlamentului, Alexandru Slusari, a trimis o solicitare la Procuratura Generală și la Centrul Național Anticorupție prin care întreabă dacă a fost pornit vreun dosar penal, pentru acțiunile care au fost realizate de fosta guvernare în cazul proiectului Arena Chișinău.

Deputatul consideră că proiectul este în detrimentul intereselor statului și a fost pusă la cale o  schemă dubioasă de escrocherie.

„Riscăm să pierdem terenul de valoare de zeci de milioane de euro, evaluat vădit incorect. Autorii schemei trebuie să fie trași la răspundere ! Eu sper că acest lucru se va întâmpla curând”, a scris Alexandru Slusari pe Facebook și a atașat și o copie a cererii pe care a trimis-o la Procuratura Generală.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram