/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 799: Groază la Odesa, groapă comună la Cernăuți și atac chimic! Macron e îngrijorat de soarta Moldovei

/FOTO/ În zi de doliu, drapelul la Președinție și Parlament nu a fost coborât în bernă

missing
23 august 2019, ora 16:14

Chiar dacă Guvernul a declarat pentru astăzi zi de doliu, drapelul de stat nu a fost coborât în bernă la Parlament și Președinție. Cel puțin aceasta reiese din imaginile foto realizate de către reporterul TV8. 

Contactați de redacție, reprezentanții serviciului de presă ai Președinției nu au răspuns la telefon pentru a explica de ce drapelul de stat nu a fost arborat în bernă. De cealaltă parte, purtătoare de cuvânt a Parlamentului, Liliana Anghel, a spus că va veni în scurt timp cu un răspuns față de acest caz.

Guvernul a declarat pentru astăzi  zi de doliu în contextul marcării la nivel european a zilei comemorării victimelor regimurilor totalitare cum a fost cel fascist, nazist, stalinist.

Potrivit Hotărârii Guvernului, în toate localitățile din țară precum și în misiunile diplomatice și consulare ale Republicii Moldova de peste hotare va fi arborat în bernă drapelul de stat.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram