/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Noutăți despre căutarea lui Șor de către Interpol. Autoritățile au obținut un răspuns din Israel

missing
23 august 2019, ora 13:10

Deputatul Ilan Șor a fost anunțat în căutare în toate țările, pentru arest și extrădare. Dosarul său este vizibil în sistem în toate cele 194 de state, fiind acceptat de birourile Interpol. La orice traversare de frontieră va fi reținut, a declarat pentru TV8 șeful Interpol Moldova, Viorel Țentiu.

Autoritățile R. Moldova au trimis o solicitare separată în Israel pentru a verifica dacă Ilan Șor se află acolo și au primit deja un răspuns.

„S-a confirmat faptul că el este în Israel. Colegii de acolo ne-au comunicat că la o dată anumită, nu-mi aduc aminte acum exact ziua, el are intrare la frontieră în Israel”, a precizat Țentiu.

Amintim că deputatul Ilan Șor a rămas fără imunitate parlamentară, aceasta fiindu-i ridicată la solicitarea procurorului interimar Dumitru Robu. Acesta poate fi arestat, dacă va fi identificat.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram