/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 783: Explozii, pericol atomic și noi reguli de mobilizare pentru armata ucraineană

/VIDEO/ Dezvăluirile unui prieten apropiat al lui Luncașu: „Mai mult de 20 de ani a suferit de scleroză”

missing
23 august 2019, ora 11:50

Mai mult de 20 de ani, Iurie Luncașu a suferit de scleroză, iar materialele apărute în presă în care a fost vizat omul de afaceri ar fi agravat și mai mult starea de sănătate a omului de afaceri.  Asta a declarat astăzi în cadrul unei conferințe de presă un prieten apropiat al familiei Luncașu, Igor Fraihman. 

„Nu sunt doctor însă sunt convins că stresul a agravat și mai mult starea de sănătate a acestuia. În ultima perioadă unele instituții mass-media au difuzat materiale jurnalistice în care a fost vizat Iurie Luncașu. Acest fapt l-a afectat foarte tare emoțional. El nu a fost presat la nivel profesional și financiar. Noi suntem gata să colaborăm cu organele competente pentru un dosar cât mai transparent”, a spus Igor Fraihman.

Acesta a mai declarat că familia Luncașu a apelat la un avocat care va analiza toate materialele jurnalistice în care a fost vizat Iurie Luncașu și  care ar fi putut să provoace tragedia.

Omul de afaceri Iurii Luncașu, un apropiat al fostului președinte al Partidului Democrat (PDM) Vladimir Plahotniuc, s-ar fi împușcat pe 17 august pe traseul R-6, Ialoveni-Durlești.

În cazul morții lui Iurii Luncașu a fost pornit un dosar penal pentru „omor intenționat”, susține Andrei Năstase, ministrul Afacerilor Interne.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram