/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Deputatul democrat Grigore Repesciuc vrea să revină la Primăria Căușeni. Acesta și-a anunțat candidatura

25 august 2019, ora 13:49

Deputatul democrat Grigore Repesciuc se vrea din nou primar, chiar dacă Autoritatea Națională de Integritate a stabilit că legislatorul a încălcat regimul juridic al conflictelor de interese, semnând 5 contracte cu 2 firme conduse de soția sa și socrul său, în perioada în care a fost primar al orașului Căușeni. Acesta a anunțat că va candida din nou pentru fotoliul de primar al Căușeniului. 

Acesta declară că a luat această decizie pentru că de când Partidul Democrat se află în opoziție „nu se observă activitatea lui”„O să candidez la funcția de primar. O să lupt cu cei care doresc să fie primari în orașul Căușeni. Când o să obțin funcția de primar, o să-mi suspend mandatul de deputat”, a spus Grigore Repesciuc pentru Studio-L.

Deputatul spune că de când Partidul Democrat se află în opoziție, nu se observă activitatea lui și nu-și poate onora promisiunile față de alegători. „De aceea, o să mă manifest mult mai bine în orașul Căușeni decât în legislativ.

ANI a inițiat procedura de control în privința deputatului după ce „Moldova Curată” a scris că, în calitatea sa de primar, Repeșciuc a semnat cu firmele administrate de soția sa și de socrul său contracte în valoare de aproape un milion de lei. Adițional, acesta a mai semnat și alte acte în conflict de interese, precum procesele-verbale ședințelor grupului de lucru pentru achiziții sau cu privire la evaluarea ofertelor.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram