/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

Havuzul muzical de la Botanica nu lucrează non-stop. Când îl puteți admira în toată splendoarea

missing
26 august 2019, ora 11:42

Havuzul muzical, care a fost inaugurat ieri în scuarul fostului cinematograf „Iskra” din sectorul Botanica, nu lucrează non-stop. Pe parcursul zilei, apa este conectată periodic, la fiecare jumătate de oră, fără iluminare și muzică, precizează pe Facebook deputatul Ion Ceban. Fracțiunea socialiștilor din Consiliul Municipal Chișinău se laudă că renovarea acestui havuz s-a făcut datorită lor, din banii Primăriei.

Apa la havuz curge în următoarele intervale de timp, la jumătate de oră: 10.00, 12.00, 14.00, 16.00, 18.00. Abia la ora 20:18 se conectează muzica și lumina.

„Spre regret, Chișinăul nu este Barcelona, dar avem și noi un mic havuz „Montjuic”. Haideți să avem grijă de el și să ne bucurăm de buna dispoziție pe care o creează”, a îndemnat Ion Ceban.

Renovarea havuzului a făcut parte parte din proiectul de reabilitare a Parcului „Valea Trandafirilor”. Lucrările de reparație a artezianului au costat 3,6 milioane de lei, banii fiind alocați din bugetul municipal.

 

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram