/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

/VIDEO.FOTO/ Un grup de moldoveni, implicat într-un accident tragic în apropiere de Kiev. O persoană a murit

26 august 2019, ora 09:31

Un grup de moldoveni ar fi fost implicat într-un accident cu final tragic, în apropiere de Kiev, Ucraina. Potrivit Kiev.informator.ua, aceștia se aflau într-un automobil Chevrolet, care s-a izbit violent într-un camion care staționa pe o margine de drum. Nu se cunoaște exact câte persoane se aflau în mașină, dar, potrivit sursei citate, șoferul automobilului a decedat. 

Accidentul s-a produs ieri, pe traseul Jitomir. După cum scrie presa ucraineană, alți pasageri care se aflau în Chevrolet au fost transportați la spital.

Șoferul camionului se afla într-o cafenea din apropiere, când s-a produs impactul. Acesta le-a spus martorilor că a ieșit din local când a auzit o lovitură puternică și a văzut Chevrolet-ul sub camion.

Cauza accidentului urmează a fi stabilită.

Foto: kiev.informator.ua

Foto: kiev.informator.ua

Foto: kiev.informator.ua

Foto: kiev.informator.ua

Foto: kiev.informator.ua

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram