/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa și prognoză sumbră! ISW: Amenințare voalată pentru Moldova. Rusia avansează rapid

/VIDEO/ Scandal într-un troleibuz din capitală, după ce șoferul a refuzat să deschidă ușa din față a autovehiculului

missing
26 august 2019, ora 13:23

Scandal într-un troleibuz din capitală. Un șofer a fost filmat în timp ce refuza să deschidă ușa din față a autovehiculului. Secvența video a fost înregistrată de către un pasager și ulterior, publicată pe rețelele de socializare.  

Totul s-a întâmplat în timp ce troleibuzul a stopat la stația „Strada Nicolae Iorga” din centrul capitalei. Pasagerul căruia șoferul i-a refuzat să-i deschidă ușa din față a autovehiculului s-a arătat nemulțumit de gestul conducătorului auto și i-a cerut explicații.

Totuși, la scurt timp șoferul a deschis ușa din față a troleibuzului și i-a permis pasagerului să coboare din mijlocul de transport. Troleibuzul circulă sub numărul 2198.

„Regiei Transport Electric Chișinău (RTEC) va demara o anchetă în acest caz și ulterior Comisia de anchetă va constata cât de corecte au fost acțiunile șoferului. În prealabil pot spune că el riscă mustrare aspră. Totuși, pasagerul care era nemulțumit de gestul conducătorului auto nu era în drept să-i sustragă atenția. Aceasta este o încălcare gravă”, a declarat contactat de TV8 directorul RTEC, Dorin Ciornîi.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram