/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și paradoxul invaziei ruse. Kremlinul vrea să saboteze summitul de pace

/VIDEO/ Incident la depunerea oficială de flori. Un militar din Garda de Onoare a leșinat

missing
27 august 2019, ora 09:46

Un soldat din Garda de Onoare, care trebuia să ducă coșul cu flori din partea oficialilor la monumentul „Maica Îndurerată”, s-a simțit rău în timpul evenimentului. Acesta a lăsat florile și s-a retras pentru câteva minute la colegii săi care stăteau într-o parte.

Chiar cu câteva secunde înainte să vină oficialii, militarul a leșinat. Acesta a fost prins de un coleg și i-a fost acordat ajutorul necesar. Bărbatul și-a revenit repede.

„Viața este așa cum este ea. Se mai întâmplă că unii nu rezistă arșiței. Slavă Domnului că acest tânăr este în siguranță. Nu i s-a întâmplat ceva grav. Este un lucru firesc, chiar omenesc”, a comentat ulterior incidentul ministrul de Interne, Andrei Năstase.

Evenimentul nu a fost bulversat. Președintele Igor Dodon, prim-ministra Maia Sandu și președinta Parlamentului Zinaida Greceanîi au depus florile la monument.

Cu flori au venit și mai mulți miniștri, deputați, dar și oameni de rând, pentru a marca Ziua Independenței R. Moldova.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram