/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

O tânără ar fi fost nevoită să poarte în brațe pe o femeie de la Cahul - la Chișinău: „S-a urcat pe mine și pe vioara mea”

missing
27 august 2019, ora 19:45

O tânără din Cahul spune că a fost nevoită să poarte în brațe o doamnă în autobuzul cu ruta Cahul – Chișinău. Asta după ce femeia a încercat să-și revindece locul, care potrivit ei, era indicat în biletul de călătorie, dar pe care a refuzat să-l prezinte. Tânără a precizat că a încercat să le sune părinților, însă potrivit fetei, ulterior doamna în cauză ar fi amenințat-o că are cunoștință în Poliție. Despre acest caz tânăra a anunțat pe pagina sa de Facebook.

„Am urcat în autobuzul cu ruta Cahul – Chișinău! Am primit bilet fără numărul locului la fel ca și alți pasageri și la fel ca și doamna în cauză! Am urcat și am ocupat un loc cu mult timp înaintea unei doamne care a venit și mi-a spus să părăsesc locul! Doamna a spus că acest loc este indicat în biletul ei de călătorie.

De fapt, nu-l avea pentru că nu a dorit să-l prezinte. Ulterior șoferul mi-a reproșat că nu stau la locul meu și că trebuie sa-l părăsesc! În cele din urmă am rămas la locul meu, iar doamna s-a urcat pe mine și pe vioara mea.

Când am sunat părinților să le cer un sfat, dânsa m-a amenințat că soțul ei lucrează în Poliție și că: ,,am s-o primesc și eu și părinții mei”!

A fost nevoie sa fie anunțată Poliția din orașul Cantemir. În cele din urmă când a urcat polițistul, șoferul a improvizat altă minciună, iar omul care a anunțat Poliția a spus că s-a rezolvat problema”, a scris tânăra pe rețelele de socializare. 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram