/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 802: Atacuri de Paște, planul Kremlinului și avion doborât! Zelenski: Rusia nu are nicio dorință de pace

/VIDEO/ Cum a fost sărbătorită Ziua Independenței la Bălți și Orhei

missing
28 august 2019, ora 23:23

Cu focuri de artificii, hore și multă voie bună. Așa au culminat aseară petrecerile date cu ocazia Zilei Independenței la Bălti și Orhei. Ilan Sor a lipsit de la sărbătoare, însă a ținut oricum să transmită un mesaj de felicitare. De pe un ecran imens, instalat pe scenă. În schimb, Renato Usatîi nu a ezitat să facă spectacol. A cântat, a dansat și le-a daruit femeilor flori. A fost chef mare și în capitală, iar oamenii, în premieră, au urmărit spectacolul așezați pe gazonul Guvernului.

Revenit de două luni în țară, Renato Usatîi a organizat un concert grandios de Ziua Independentei. Pe scenă, au urcat mai mulți interpreți autohtoni printre care Olia Tira, Ionel Istrati și formația Uzun.

Piata din centrul municipiului s-a transformat într-un imens ring de dans, mai ales atunci când pe scena au urcat baieții de la Zdob si Zdub.

Fostul primar de Bălți le-a surprins pe femeile venite la petrecere cu flori.

Renato USATÎI, LIDERUL PARTIDULUI NOSTRU
„Avem 2000 de crizanteme. Eu vin la voi în semn de recunoștință pentru dragostea voastră”.

A urcat și el pe scenă pentru a ține un discurs plin de promisiuni.

Renato USATÎI, LIDERUL PARTIDUL NOSTRU

„Bălțiul va fi și capitala Moldovei”.

Concertul a culminat cu un spectacol cu focuri de artificii.

Chef mare a fost și la Orhei, condus până nu demult de Ilan Șor. Căutat de Interpol în 194 de țări, fostul primar al municipiului nu putea lipsi cu totul de la petrecere. Acesta s-a adresat oamenilor de pe un ecran imens.

„Vă promit, în curând, vom construi o țară independentă. Cu sărbătoarea!

I-a felicitat pe orheieni și Marina Tauber, care a fost prezentă personal la petrecere.

Marina TAUBER, DEPUTATĂ PARTIDUL SOR

„Luptăm pentru Republica Moldova”.

De la Orhei, Tauber a mers în Jora de Mijloc, unde a fost primăriță. Împreună cu sătenii, deputata s-a prins într-o horă.

Fosta primăriță a atins și subiectul alegerilor locale, ce vor avea loc pe 20 octombrie.

Marina TAUBER, DEPUTATĂ, PARTIDUL SOR

„Începând de la Jora de Mijloc și municipiul Orhei au luat soarta localităților Dvs în mâinile Dvs. O sa aveți ocazia sa faceți acest lucru încă o dată pe data de 20 octombrie”.

Concertul din Jora de Mijloc s-a încheiat cu focuri de artificii. În schimb, spectacolul de lumini a lipsit de la sărbătoarea organizată de Guvern, în capitală. Pe cele trei scene au evoluat artiști autohtoni, printre care Cătălin Josan și Pașa Parfeni, anterior boicotați de fosta guvernare pentru mesajele anti PD. Oamenii au urmărit concertul de pe gazonul din fața clădirii Guvernului, iar cei mai îndrăzneți s-au prins în hore.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram