/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 805: Atac cibernetic în Moldova, paradox istoric, decizie UE și arme chimice! Zelenski: Putin e un nazist

/VIDEO/ S-a răzgândit? Ce spune Lilian Carp despre plecarea sa din fracțiunea Blocului ACUM

missing
29 august 2019, ora 12:13

Deputatul Blocului ACUM, Lilian Carp, care anunțase anterior că va părăsi fracțiunea Blocului ACUM, dacă Vladimir Țurcan nu-și va da demisia din funcția de președinte al Curții Constituționale, nu a luat deocamdată o decizie finală în acest sens.

Întrebat de jurnaliști dacă s-a răzgândit, Carp le-a cerut acestora să aibă răbdare.

„Aștept ca anumite acțiuni să se întreprindă așa cum s-a promis. Am asigurări că se vor schimba anumite lucruri în viitorul apropiat. Curtea Constituțională va fi depolitizată. Sper că Țurcan își va da demisia. Dacă nu, o să auziți un anunț”, a declarat astăzi Lilian Carp.

Anterior, Vladimir Țurcan a spus ferm că nu intenționează să-și dea demisia de la conducerea CCM, iar șeful statului Igor Dodon a declarat că acest subiect a fost epuizat și reprezentanții Blocului ACUM nu ar mai trebui să insiste pe demisii.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram