/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Ex-președintele Timofti, după decizia de azi a Guvernului: „O să merg pe jos, o să lucrez acasă...”

30 august 2019, ora 16:36

Fostul președinte al Republicii Moldova Nicolae Timofti spune că va merge pe jos, după ce astăzi Guvernul a propus Parlamentului anularea garanțiilor sociale pentru foștii șefi de stat. 

„Nu dau comentariu, nu comentez, eu nu sunt comentator (…). S-a luat decizia, Guvernul ce dorește, aceea face (…). Am beneficiat de toate ce e prevăzut de lege (…). Acum o să merg pe jos, o să lucrez acasă, că nu am «daci» (n.r. vilă), nu am încăperi de acestea care au alții; eu am trăit în limitele salariului”, a declarat Nicolae Timofti, contactat de TV8.

Guvernul a aprobat azi un proiect de lege care prevede că garanțiile sociale acordate persoanelor ce au ocupat funcţia de preşedinte al R. Moldova să fie anulate. Astfel, dacă decizia va fi adoptată de Parlament, foștii președinți nu vor mai beneficia de birouri, asistenți personali, iar de mașini – doar la comandă.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram