/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

/VIDEO/ Apă este, însă nu au cu ce o bea. Un părinte se plânge de condițiile de la Policlinica Institutului Mamei și Copilului

missing
30 august 2019, ora 13:32

Apă este, însă nu au cu ce o bea. Un părinte se plânge că la Policlinica Institutului Mamei și Copilului din Chișinău, de dimineață, pacienții nu pot să bea apă, pe motiv că lipsesc paharele. 

„Stăm pe coridoare de dimineață. Vrem să bem apă, da nu avem pahare. Cooler-ul nici în priză nu este conectat, pentru ca să se răcească apa”, a spus bărbatul.

Din imagini se vede că aparatul nu este conectat la vreo priză.

Contactați, reprezentanții Institutului Mamei și Copilului ne-au spus că paharele s-au terminat în instituție din cauza numărului mare de pacienți, însă dau asigurări că acestea vor fi procurate săptămâna viitoare.

„Acolo sunt puse un număr cât încap în cooler și de fapt le schimbăm de câte ori este necesar. Dar ținând cont și de numărul mare de pacienți și de perioada caniculară de afară, ele s-au terminat și urmează până luni să fie procurate și instalate”, ne-a spus purtătorul de cuvânt al Institutului Mamei și Copilului, Maxim Cazacu.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram