/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 804: „Cadou” pentru Putin, amenințare atomică și sportiv ucis! Zelenski cere arme livrate rapid

Dodon și Brânzan se vor întâlni cu Miller și Kozak la Moscova. Despre ce vor discuta

missing
02 septembrie 2019, ora 09:32

Președintele Republicii Moldova Igor Dodon și ministrul Economiei Vadim Brînzan vor avea astăzi o întrevedere la Moscova, Federația Rusă, cu vicepremierul rus Dmitri Kozak și președintele Consiliului de Administrare al companiei „Gazprom”, Alexey Miller. 

„Efectuez o vizită de lucru de o zi la Moscova în cadrul căreia voi avea întrevederi cu vice-premierul, reprezentantul special al președintelui Federației Ruse pentru dezvoltarea relațiilor comercial-economice cu Republica Moldova, Dmitri Kozak, cu președintele Consiliului de Administrare al companiei „Gazprom”, Alexey Miller și alți oficiali”, a scris șeful statului pe rețelele de socializare.

Din delegația Republicii Moldova mai fac parte consilierii prezidențiali Ion Chicu și Aureliu Ciocoi și președintele Consiliului de Administrație al „Moldovagaz”, Vadim Ceban.

Agenda de discuții include mai multe chestiuni privind dezvoltarea relațiilor comercial-economice moldo-ruse și colaborarea în domeniul energetic.

Ultima sa vizită la Moscova Igor Dodon a avut-o pe 17 iulie. Atunci șeful statului de asemenea s-a întâlnit cu viceprim-ministrul Federației Ruse Dmitri Kozak  și au discutat pe marginea mai multor chestiuni economice.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram