/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spioni deghizați! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

O femeie de Hîncești a găsit mai multe grenade în timp ce făcea curățenie în curtea casei părintești

missing
02 septembrie 2019, ora 17:12

O femeie din raionul Hîncești a depistat mai multe grenade în grădina casei părintești. Totul s-a întâmplat pe data de 31 august curent. Serviciul de gardă al Inspectoratului de Poliție Hîncești a fost alertat la ora 12:00. 

„Femeia a spus că în timp ce făcea curățenie în curtea casei părintești a depistat mai multe obiecte asemănătoare cu grenade. La fața locului s-a deplasat grupa operativă și de urmărire penală, angajații secției tehnică-explozivă din cadrul CTC si EJ al Inspectoratului General al Poliției. În urma cercetărilor, specialiștii au stabilit că obiectele sunt grenade de luptă gata de folosire într-o stare avansată de coroziune. Munițiile depistate au fost neutralizate de către specialiști”, a comunicat ofițerul de presă al IP Hîncesti, Cristina Vicol.

Polițiștii stabilesc toate circumstanțele.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram