/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Bombe de ultimă generație și spioni deghizați în mecanici. Abrams, retrase de pe linia frontului

Dorin Chirtoacă, decis să mai obțină un mandat de primar: „Nu au nicio șansă”

missing
03 septembrie 2019, ora 08:26

Fostul primar al Chișinăului, liberalul Dorin Chirtoacă a decis să candideze pentru un nou mandat la șefia capitalei. Politicianul se arată convins de faptul că niciun concurent electoral nu are șanse să câștige în fața sa la scrutinul din 20 octombrie, pentru că nu ar fi la fel de bun.

Ce-au făcut Plahotniuc, Dodon, Greceanîi? M-au scos de doi ani și ce-au făcut? Cu ce rămân ei în istoria Chișinăului? Vor din nou primar? Nu o să ajungă. Nu au nicio șansă. Cine ar câștiga trebuie să fie mai implicat decât mine, mai dedicat, mai priceput și mai credibil decât mine. Deocamdată, iertată să-mi fie lipsa de modestie, eu nu văd așa persoane. Iau în calcul posibilitatea de a candida pentru un singur mandat, pentru următorul, dar un singur mandat, pentru că am fost scos ilegal din funcție de Dodon și Plahotniuc”, a anunțat Chirtoacă aseară, într-un live pe Facebook.

În acel video, Dorin Chirtoacă a lăudat mai multe proiecte pe care le-a inițiat în capitală în perioada în care a fost primar și a criticat acțiunile autorităților municipale din ultimii ani.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram