Comisiile parlamentare care investighează furtul din sistemul bancar și privatizările au avansat foarte mult în investigații și „au tulburat liniștea prea multor personaje implicate în hoțiile de proporții inimaginabile”, afirmă președintele Comisiei parlamentare securitate și ordine publică, Chiril Moțpan. Deputatul crede că președinții celor două comisii ar trebui să beneficieze de pază de stat, pentru că ar fi în pericol.

„Unele informații obținute de Comisia parlamentară securitate națională, apărare și ordine publică indică asupra faptului că se impun măsuri de securitate personală a membrilor și, în special, a președinților comisiilor de anchetă parlamentară”, a declarat Moțpan.

Președintele Comisiei de anchetă pentru frauda bancară, Alexandru Slusari, a precizat că nu intenționează să ceară pază, pentru că investigațiile comisiei sunt pe ultima sută de metri.

„Nu vreau mult să speculez pe acest subiect. Doar proștii nu să tem. Însă eu nu voi solicita pază și nu-mi schimb modul de viață. Raportul Comisiei este pe ultima sută de metri și oricum va fi publicat”, a precizat Slusari, într-o postare pe Facebook.

Președintele Comisiei parlamentare care verifică procesele de privatizare, Igor Munteanu, nu a reacționat deocamdată la propunerea colegului Chiril Moțpan.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!