/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 806: Paradă cu arme atomice, vizită surpriză și rucsac de urgență! Rusia o acuză pe Maia Sandu

Renato Usatîi vorbește în premieră despre un nou dosar penal deschis pe numele său

missing
03 septembrie 2019, ora 07:01

Liderul Partidului Nostru, Renato Usatîi, spune că a aflat recent că pe numele său a mai fost deschisă o cauză penală în cadrul căreia un bărbat ar fi depus mărturii împotriva sa, învinuindu-l că a organizat un omor.

„Am aflat recent că au început anumite mișcări în dosarele penale din Moldova. Este acolo un cunoscut escroc, Serghei Ciobanu, care pe timpul lui Plahotniuc procurorii l-au folosit să depună mărturii că Usatîi a plătit un killer. Acest om, cu două săptămâni în urmă, a scris o plângere, că eu printr-o firmă din București am pregătit lichidarea lui. Vorbesc azi prima dată despre asta”, a spus Usatîi în cadrul emisiuni „Glavnoe” de la „TVC 21”.

Renato Usatîi mai spune că noul procuror general interimar Dumitru Robu a cerut toate dosarele penale care sunt deschise pe numele său și „stă în fiecare seară deasupra lor și se șoșotește cu cineva”.

 

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram