/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

O moldoveancă, stabilită în Italia, găsită într-o baltă de sânge după ce a fost înjunghiată de un albanez

04 septembrie 2019, ora 10:32

O moldoveancă de 33 de ani, stabilită cu traiul în comuna Francavilla al Mare, Italia, a fost internată în stare gravă la spitalul din orașul Chieti, după ce a fost înjunghiată de un albanez de 28 de ani. Incidentul a avut loc ieri dimineață.

Presa italiană scrie că totul s-a întâmplat în apropiere de stadionul Valle Anzuca din comuna Francavilla al Mare. Potrivit polițiștilor italieni, bărbatul era îndrăgostit de femeie și a dorit să intre în casa acesteia, însă ea i-a interzis să pășească pragul casei. După ce a primit refuz, bărbatul a sărit gardul și a pătruns totuși în curte. În plină furie, albanezul ar fi înjunghiat-o pe femeie de 12 ori în abdomen și piept.

Victima a fost salvată de câinele din curtea casei. Patrupedul s-a năpustit asupra agresorului, l-a mușcat de mâini și l-a rănit în regiunea capului.

Potrivit sursei citate, la scurt timp la fața locului a venit ambulanța. Femeia a fost găsită într-o baltă de sânge. Moldoveanca a fost internată în spital și a fost supusă unei intervenții chirurgicale.

Albanezul a aruncat cuțitul în curtea casei și a încercat să fugă de la fața locului. Totuși, bărbatul a fost arestat de polițiștii italieni și este cercetat penal pentru tentativă de omor.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram