/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa, prognoză sumbră și acord NATO privind sistemele antiaeriene pentru Ucraina

/VIDEO/ Pavel Voicu ar putea părăsi Ministerul Apărării. Cum comentează ministrul zvonurile

missing
04 septembrie 2019, ora 14:20

Pavel Voicu ar putea să-și schimbe portofoliul în Guvern. Se vehiculează că acesta ar putea trece la șefia Ministerului Afacerilor Interne, dacă ministrul Andrei Năstase va candida pentru funcția de primar al Chișinăului și va câștiga mandatul de edil al capitalei.

Întrebat astăzi de jurnaliști dacă e adevărat că se analizează o astfel de propunere la Guvern, Pavel Voicu a declarat  că nu au fost niciodată astfel de discuții, dar nu neagă că ar putea accepta o astfel de propunere.

„Unde nu voi fi, eu cred că o să mă strădui să fac treabă bună. Dacă doamna prim-ministru o să decidă și o să vină cu asemenea propunere, o să mă consult cu dumneaei și o să văd cum este mai bine”, a comentat Pavel Voicu.

Precizăm că Pavel Voicu a activat în Poliție din 1995 până în 2017 când a fost numit consilier al președintelui Igor Dodon pentru misiuni speciale. Voicu a condus mai multe direcții din cadrul Ministerului de Interne și a fost șef la câteva inspectorate de poliție.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram