/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

Bravo! Zece sportivi moldoveni au obținut medalii de aur, argint și bronz la Campionatul de Kickboxing din Ungaria

missing
05 septembrie 2019, ora 08:30

Zece sportivi moldoveni au obținut rezultate remarcabile la Campionatul European de Kickboxing Juniori și Cadeți din acest an, desfășurat în orașul Gyor din Ungaria, în perioada 23 august – 1 septembrie curent.

Potrivit Ministerului Educației, Culturii și Cercetării, doi sportiv au ocupat locul I, alți doi s-au clasat pe locul II și șase sportivi au ocupat locul trei.

Pentru succesele remarcabile obținute la Campionatul European de Kickboxing Juniori și Cadeți – 2019, precum și pentru promovarea imaginii Republicii Moldova pe arena sportivă internațională, sportivilor li s-a înmânat astăzi diplomele de onoare ale Ministerului Educației, Culturii și Cercetării.

Echipa Republicii Moldova a fost constituită din 25 de persoane dintre care 16 sportivi și nouă antrenori – arbitri.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram