/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spitale evacuate! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

Doi inspectori fiscali de la Glodeni, reținuți pentru mită! Cum s-a întâmplat totul

missing
05 septembrie 2019, ora 10:53

Doi inspectori fiscali de la Glodeni au fost reținuți în flagrant de ofițerii Centrului Național Anticorupție (CNA). Aceștia sunt bănuiți că au cerut mită de 2000 de lei de la un agent economic, pentru a-i aplica o amendă mai blândă, după ce s-au depistat anumite încălcări la firmă. 

Inspectorii au fost reținuți după un apel la Linia fierbinte a CNA.

„Pe acest caz a fost iniţiată urmărirea penală în temeiul art. 324 Cod penal- corupere pasivă. Operaţiunea de constatare în flagrant a avut loc în după-amiaza zilei de ieri, în oraşul Glodeni. În prezent, bănuiţii se află izolatorul CNA pentru 72 de ore.

Dacă vor fi găsiţi vinovaţi, ei riscă închisoare de la 5 la 10 ani cu amendă în mărime de la 6000 la 8000 unităţi convenţionale şi cu privarea de dreptul de a ocupa anumite funcţii publice sau de a exercita o anumită activitate pe un termen de la 7 la 10 ani”, se menționează într-un comunicat al CNA.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram