/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

O deputată de la ACUM se gândește să-și depună mandatul: „Îmi voi lua timp pentru a lua o decizie corectă...”

missing
05 septembrie 2019, ora 17:58

Deputata Blocului ACUM Maria Ciobanu reflectează asupra ideii de a-și depune mandatul. Aceasta a spus că sugestia vine din partea unor susținători din raionul său de baștină Nisporeni. 

„Atunci când îmi este foarte greu pe suflet merg acasă, adică la Nisporeni… Azi am discutat, de fapt mai mult am ascultat ceea ce mi-au spus unii dintre acei cu care am pornit la drum la sfârșitul anilor ’80, care mi-au sugerat să-mi depun mandatul de deputat, întrucât ceea ce se întâmplă în politica de pe Bâc nu este ceea ce sperau ei că se va întâmpla după ultimele alegeri parlamentare. Mi-au adus argumente greu de ignorat, că nu este cazul să mă jertfesc, deoarece jertfa mea nu este nici apreciată, nici înțeleasă. Le-am mulțumit pentru grijă, pentru atitudine, dar că îmi voi lua timp pentru a analiza și a lua o decizie corectă…”, a comentat Maria Ciobanu.

Maria Ciobanu, deputată și în legislatura trecută în fracțiunea Partidului Liberal Democrat, a ajuns în actualul Parlament pe lista națională a Blocului ACUM.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram