/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Atac masiv și risc de o nouă ofensivă rusă! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

/DOC/ Șef nou la sectorul Poliției de Frontieră din Aeroportul Chișinău. În 2019, i-au fost donate mai multe imobile

missing
06 septembrie 2019, ora 15:58

Sectorul Poliției de Frontieră din cadrul Aeroportului Internațional Chișinău are un nou șef. Este vorba despre Eduard Volentir, care a fost anterior şef adjunct al Centrului Operaţional de Coordonare din cadrul Poliției de Frontieră. Ordinul de numire în noua funcție a fost semnat pe 20 august, potrivit declarației de venit pe care a depus-o Volentir la Autoritatea Națională de Integritate.

În document a fost indicat un salariu pentru anul curent de peste 150 de mii de lei și venituri de 63 de mii de lei din pensie.

În luna iunie curent, Eduard Volentir a primit mai multe imobile prin donație: un teren, un apartament de 41 de metri pătrați, o casă de 91 metri pătrați și încă o casă mai mică. Funcționarul nu indică un preț estimativ al bunurilor imobile pe care le-a primit.

Eduard Volentir mai are în proprietate un apartament de 71 metri în care a investit în 2006 peste 383 mii lei. Anul trecut, acesta și-a cumpărat o mașină nouă, de model „Hyndai Tucson” pentru care a plătit peste 21 de mii de euro.

Familia Volentir a luat trei credite de la instituțiile bancare în sumă totală de 190 mii lei, cel mai mare fiind accesat în anul curent și este scadent în 2022.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram