/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

„M-au pus în fața faptului împlinit”. Andrei Năstase, despre candidatura fratelui său pe circumscripția nr. 33

missing
06 septembrie 2019, ora 08:03

Vicepremierul Andrei Năstase afirmă că nu știa că ai săi colegi din Blocul ACUM vor decide ca fratele său Vasile Năstase să fie candidatul blocului pentru funcția de deputat pe circumscripția nr. 33, câștigată de el la alegerile din 24 februarie, în octombrie, când aici vor avea loc alegeri parlamentare noi. 

„Nu m-au întrebat colegii mei părerea mea. Am făcu analize asupra mai multor candidați, printre care nu era fratele meu, dar în momentul în care eram în aceste dileme, colegii mei de la Parlament au decis și m-au pus în fața faptului împlinit”, a declarat Andrei Năstase aseară, la emisiunea Puterea a Patra de la N4.

Blocul ACUM și-a anunțat candidații pentru alegerile parlamentare noi acum o săptămână. Lista completă o puteți vedea AICI.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram