/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

Igor Dodon s-a dus din nou la Moscova, pentru a se întâlni cu Putin

missing
07 septembrie 2019, ora 08:18

Șeful statului Igor Dodon merge astăzi într-o nouă vizită de lucru în capitala Federației Ruse. Președintele are planificată o întrevedere cu omologul său rus Vladimir Putin.

Cei doi șefi de state urmează să poarte discuții despre dezvoltarea relațiilor comerciale și economice și să negocieze condițiile de livrare a gazului rusesc în R. Moldova.

„Sarcina mea de președinte al țării este să fac totul pentru ca cetățenii să nu sufere, astfel încât să nu existe creșteri tarifare. Și o fac cu mare sârguință. Dacă va fi necesar să merg din nou la Moscova în acest scop, mă voi duce, a declarat anterior Igor Dodon.

Acum câteva zile, șeful statului a fost la Moscova și s-a întâlnit cu vicepremierul Dmitri Kozak și Alexei Miller, președintele Consiliului de Administrare al companiei „Gazprom”. La discuțiile cu ultimul, au participat și ministrul Economiei Vadim Brînzan, consilierii prezidențiali Ion Chicu și Aureliu Ciocoi și Vadim Ceban, noul președinte al Consiliului de administrație al companiei „Moldovagaz”.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram