/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

/DOC/ Iată cât alocă autoritățile pe zi pentru alimentația unui copil în grădiniță. Ordinul Primăriei Chișinău

08 septembrie 2019, ora 08:08

Pentru alimentația unui copil de la grădiniță, pe zi, sunt alocați 31,65 lei. Dintre aceștia, 19,10 lei sunt alocați din bugetul de stat, 3 lei din bugetul municipal și 9,55 lei din „resurse colectate de autorități/instituții bugetare”. Hrana pentru copiii din grupele pregătitoare costă încă mai puțin – 25,45 lei. Astfel prevede un ordin emis recent de Primăria municipiului Chișinău.

Pentru un copil contaminat cu tuberculoză din instituțiile speciale și grupele sanatoriale autoritățile centrale și municipale alocă, în total, 42,50 lei, iar pentru micuții cu dizabilități mintale și fiziologice – câte 40,50 lei.

Pentru copiii cu deficiențe de vorbire din instituțiile speciale sunt alocate câte 35,65 lei.

Mai jos vedeți ordinul Direcției Generale Educație, Tineret și Sport a Primăriei Chișinău pe care, deocamdată, nu l-am văzut publicat în spațiul public.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram