Ministra sănătății, Ala Nemerenco, anunță că de la familia din localitatea Bravicea, raionul Călărași, despre care a ajuns în spațiul public imagini video cum agresează o fetiță, au fost luați alți trei copii. Acești copii, la fel, se aflau în grija familiei. 

„Cu referire la cazul de maltratare fizică a copiilor aflați în plasament temporar (Bravicea, Călărași): Poliția și Asistența Socială au intervenit aseară imediat ce au fost anunțați despre caz. Asistența socială Călărași a retras copiii (4) din familie și i-a plasat în alt loc, unul sigur. Am dispus dimineața și sunt deja retrași și alți 3 copii rămași acolo”, a scris ministra pe o rețea de socializare.

O fetiță a fost bătută cu cruzime de o femeie din localitatea Bravicea, raionul Călărași, pentru că nu ar fi făcut curățenie. Imagini video în care se aud țipetele copilei au fost publicate pe o rețea de socializare.

/VIDEO/ Cutremurător. O fetiță a fost bătută cu cruzime de femeia în grija căreia a fost lăsată. Mama: „Am avut încredere în ei”

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!