/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

CONFIRMAT! Procuratura a cerut ajutorul autorităților elvețiene în anchetarea lui Plahotniuc

missing
09 septembrie 2019, ora 13:49

Procuratura Anticorupție a transmis autorităților elvețiene o solicitare de asistență juridică internațională în legătură cu anchetarea fostului președinte al Partidului Democrat Vladimir Plahotniuc. Informația a fost confirmată pentru TV8 de purtătorul de cuvânt al Procuraturii Generale, Emil Gaitur.

„Procuratura Anticorupție a expediat o cerere de asistență juridică penală internațională către autoritățile elvețiene”, a spus Emil Gaitur. Totuși, el nu a confirmat și nu a infirmat că procurorii ar solicita ca fondurile lui Plahotniuc depuse la băncile din Zurich să fie înghețate, pe motiv că ar prejudicia procesul penal.

Despre faptul că autoritățile Republicii Moldova au transmis celor elvețiene o solicitare de asistență juridică a scris ieri presa elvețiană.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram