/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Detalii despre accidentul din România în care au fost implicați 57 de moldoveni. Șoferul a adormit la volan

missing
09 septembrie 2019, ora 18:07

Accidentul rutier, care a avut loc acum două zile în județul Constanța, România, în care au fost implicați 57 de cetățeni ai Republicii Moldova, s-a produs după ce șoferul a adormit la volan. În urma impactului, un bărbat și două femei au fost rănite. 

„Autocarul înmatriculat în Bulgaria era condus de un bărbat de 53 ani din Republica Moldova. După ce a adormit, individul a pierdut controlul volanului, a intrat într-o curbă periculoasă și s-a izbit de un copac”,  a precizat Serviciul de Presă al Ministerului Afacerilor Externe și Integrării Europene al Republicii Moldova, la solicitarea TV8.

Cei trei cetățeni care au fost răniți au primit îngrijiri medicale de urgență. Compania de transport a oferit un alt autocar pentru a transporta călătorii către destinație.

Amintim că accidentul s-a produs pe 7 august curent în raza orașului Eforie-Nord, județul Constanța.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram