/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/FOTO/ Oficial! Teodor Cârnaț a fost înregistrat drept candidat la șefia Primăriei Chișinău

09 septembrie 2019, ora 19:43

Consiliul Electoral de Circumscripție Chișinău a înregistrat candidatura expertului constituționalist Teodor Cârnaț la funcția de primar general al municipiului Chișinău. Despre acest lucru a anunțat însuși Teodor Cârnaț pe rețelele de socializare. 

„Stimați cetățeni, e oficial! Voi fi sub nr. 3 în buletinul de vot!

Mi-am depus azi dosarul pentru a fi înregistrat în calitate de candidat pentru funcția de primar general al municipiului Chișinău. La fel, a fost depusă și lista consilierilor municipali.

Sunt lider independent politic. Militez din 1989 pentru apărarea și promovarea drepturilor și libertăților fundamentale ale omului – care este temelia oricărui stat de drept. Consider că atunci când funcționarul respectă legea, viața oamenilor prosperă!

Vă mulțumesc pentru susținerea care mi-ați arătat-o și am speranța că aceste alegeri vor fi o luptă dreaptă, iar chișinăuienii să aleagă alternativa adevărată care e dispusă să muncească pentru ei cu toată grija, priceperea și responsabilitatea”, a scris expertul pe pagina sa de Facebook.

Anterior, Teodor Cârnaț a declarat că se lansează în cursă fiind susținut de Partidul „Voința Poporului”.

Foto: Facebook/ Teodor Carnat

 

Foto: Facebook/ Teodor Carnat

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram