/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și paradoxul invaziei ruse. Kremlinul vrea să saboteze summitul de pace

A fost publicat raportul privind implementarea Acordului de asociere cu UE. Îngrijorările Comisiei Europene

missing
12 septembrie 2019, ora 15:34

Justiția, lupta cu corupția și investigația fraudei bancare reprezintă principalele domenii în care persistă îngrijorări din partea Comisiei Europene. Cel puțin asta arată raportul anual privind implementarea Acordului de Asociere pentru perioada iulie 2018 și iulie 2019, publicat astăzi. Despre aceasta a scris pe pagina sa de Facebook ministrul Afacerilor Externe și Integrării Europene, Nicu Popescu.

De asemenea, raportul evidențiază evoluții pozitive în mai multe domenii precum managementul finanțelor publice, cooperarea în sfera politicii externe și realizarea proiectelor cu sprijin european.

„Avem foarte mult de lucru. Este foarte important că în acest parcurs avem sprijinul în creștere a partenerilor noștri de dezvoltare”, a scris Nicu Popescu pe rețelele de socializare.

Raportul privind implementarea Acordului de Asociere oferă o radiografie factologică a principalelor evoluții practice în toate sectoarele vieții publice și va fi luat în considerație în pregătirea reuniunii Consiliului de Asociere Republica Moldova – Uniunea Europeană.

Textul integral al raportului îl puteți găsi aici.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram