/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și paradoxul invaziei ruse. Kremlinul vrea să saboteze summitul de pace

/VIDEO/ Grigorciuc, cercetat penal după ce l-a agresat pe procurorul Șendrea

missing
12 septembrie 2019, ora 09:56

Procuratura sectorului Botanica a pornit o cauză penală pe faptul agresării fizice a procurorului Nicu Șendrea de către activistul Pavel Grigorciuc. Oamenii legii au ridicat probe video și au audiat martori oculari ale celor întâmplate, anunță Procuratura Generală.

„Cauza penală a fost pornită în temeiul bănuielii rezonabile de comitere a infracțiunii de huliganism, care se pedepseşte cu amendă în mărime de la 750 la 1350 unităţi convenţionale sau cu închisoare de până la cinci ani.

Ieri, în fața Curții de Apel Chișinău a avut loc o altercație între Pavel Grigorciuc și procurorul Nicu Șendrea. În timp ce omul legii susține că a fost bătut, Grigorciuc afirmă că doar și-a recuperat telefonul și nu-și amintește dacă l-a lovit pe procuror.

Amintim că Grigorciuc este cercetat într-un alt dosar pentru huliganism, după ce i-a dat o palmă deputatului democrat Sergiu Sârbu.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram