Procuratura sectorului Botanica a pornit o cauză penală pe faptul agresării fizice a procurorului Nicu Șendrea de către activistul Pavel Grigorciuc. Oamenii legii au ridicat probe video și au audiat martori oculari ale celor întâmplate, anunță Procuratura Generală.

„Cauza penală a fost pornită în temeiul bănuielii rezonabile de comitere a infracțiunii de huliganism, care se pedepseşte cu amendă în mărime de la 750 la 1350 unităţi convenţionale sau cu închisoare de până la cinci ani.

Ieri, în fața Curții de Apel Chișinău a avut loc o altercație între Pavel Grigorciuc și procurorul Nicu Șendrea. În timp ce omul legii susține că a fost bătut, Grigorciuc afirmă că doar și-a recuperat telefonul și nu-și amintește dacă l-a lovit pe procuror.

Amintim că Grigorciuc este cercetat într-un alt dosar pentru huliganism, după ce i-a dat o palmă deputatului democrat Sergiu Sârbu.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!