/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa, prognoză sumbră și acord NATO privind sistemele antiaeriene pentru Ucraina

UPDATE: Guvernul a avizat modificările la Legea procuraturii. Sandu: Nu avem încredere în concursul CSP

missing
13 septembrie 2019, ora 12:17

UPDATE: Membrii Cabinetului de Miniștiri au avizat modificările legislative privind desemnarea procurorului general. Proiectul urmează să ajungă pe masa deputaților pentru a fi aprobat. 

Anterior, președintele Igor Dodon a spus că proiectul de modificare a acestei legi ar putea fi discutat în plenul Parlamentului deja săptămâna viitoare.

ORA 12.17: Proiectul de modificare a Legii procuraturii a fost inclus pe ordinea de zi a ședinței de azi a Guvernului. 

„Oamenii vor ca toți hoții să fie pedepsiți și noi vrem să transmitem un mesaj clar: că hoția se pedepsește în Republica Moldova”, a declarat premierul Maia Sandu, în debutul ședinței Guvernului.

Prim-ministra spune că nu are încredere în concursul organizat de Consiliul Superior al Procurorilor: „Nu avem încredere în această procedură. Noi venim cu o inițiativă nouă”, a mai spus Sandu.

Procedura de înregistrare a dosarelor pentru funcția de procuror general în cadrul concursului organizat de CSP s-a încheiat pe data de 10 septembrie. În concurs s-au înscris șapte candidați.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram