/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Peste cinci mii de interceptări, admise de judecători în prima jumătate a anului curent

13 septembrie 2019, ora 10:53

În primele șase luni ale anului 2019, instanțele de judecată din R. Moldova au autorizat efectuarea a 5 122 de interceptări la cererea oamenilor legii. Cifrele au fost publicate de Agenția de Administrare a Instanțelor Judecătorești, care a pregătit un raport statistic pentru prima jumătate a anului curent despre autorizarea acțiunilor de urmărire penală, măsurilor operative de investigații și aplicarea măsurilor de constrângere.

Potrivit raportului, oamenii legii au înaintat judecătorilor 5 424 de solicitări pentru efectuarea interceptărilor. Dintre acestea, doar 305 au fost respinse, iar 5 122 – admise.

Judecătorii au autorizat și 3080 de percheziții în prima jumătate a anului curent și au admis 302 solicitări de punere a bunurilor sub sechestru.

De asemenea, magistrații au emis 31 de acte cu privire la suspendarea provizorie din funcție a unor persoane.

 

 

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram