Directorul companiei „Air Moldova”, Iulian Scorpan, a fost demis din cauza managementului defectuos. Despre aceasta au anunțat reprezentanții companiei într-un comunicat de presă.

Dânșii au mai menționat că noile modificări în structura organizației vin în contextul implementării planului de modernizare a companiei „Air Moldova”.

„Planul de modernizare a companiei prevede extinderea și reînnoirea flotei noastre aeriene, dezvoltarea rețelei de destinații, creșterea capacităților de transportare și fortificarea securității traficului aerian. Aceste acțiuni vor contribui la reformarea capitală a companiei și oferirea unor servicii de transport aerian sigure și confortabile pentru fiecare client „Air Moldova””, a declarat Alexandru Ceban, noul director general.

Din data de 9 septembrie curent, compania „Air Moldova” are un nou director, Alexandru Ceban. Actualul manager are o carieră de peste 20 de ani în sectorul financiar-bancar, alăturându-se echipei „Air Moldova” în 2018, în calitate de director financiar al companiei.

La același subiect:

Directorul „Air Moldova” a fost demis. Cine este noul administrator al companiei

 

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!