/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: Odesa și Kiev – supuse atacurilor cu drone. Cel puțin șapte persoane au fost rănite

Reprezentanții „Air Moldova” dezvăluie din ce motiv a fost demis directorul companiei

missing
13 septembrie 2019, ora 07:00

Directorul companiei „Air Moldova”, Iulian Scorpan, a fost demis din cauza managementului defectuos. Despre aceasta au anunțat reprezentanții companiei într-un comunicat de presă.

Dânșii au mai menționat că noile modificări în structura organizației vin în contextul implementării planului de modernizare a companiei „Air Moldova”.

„Planul de modernizare a companiei prevede extinderea și reînnoirea flotei noastre aeriene, dezvoltarea rețelei de destinații, creșterea capacităților de transportare și fortificarea securității traficului aerian. Aceste acțiuni vor contribui la reformarea capitală a companiei și oferirea unor servicii de transport aerian sigure și confortabile pentru fiecare client „Air Moldova””, a declarat Alexandru Ceban, noul director general.

Din data de 9 septembrie curent, compania „Air Moldova” are un nou director, Alexandru Ceban. Actualul manager are o carieră de peste 20 de ani în sectorul financiar-bancar, alăturându-se echipei „Air Moldova” în 2018, în calitate de director financiar al companiei.

La același subiect:

Directorul „Air Moldova” a fost demis. Cine este noul administrator al companiei

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram