/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

Dodon iarăși se va întâlni cu Macron la Paris. Când va avea loc întrevederea

missing
15 septembrie 2019, ora 07:02

Șeful statului Igor Dodon se va întâlni cu președintele francez Emmanuel Macron în luna noiembrie la cea de a doua ediție a Forumului Păcii care va avea loc la Paris, Franța. Despre aceasta șeful statului a anunțat în cadrul întrevederii cu secretarul de Stat al Ministerului Afacerilor Externe al Republicii Franceze, Amélie de Montchalin. 

„Igor Dodon a reamintit de cele două întrevederi personale cu președintele francez Emmanuel Macron. Șeful statului i-a comunicat doamnei Montchalin că discuțiile din cadrul acestor întrevederi s-au axat pe reglementarea conflictului transnistrean și promovarea politicii externe echilibrate a Republicii Moldova”, se arată într-un comunicat al Președinției.

Ultima oară Igor Dodon s-a întâlnit cu Emmanuel Macron anul trecut la Paris.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram