/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

Încă două zile de vreme caldă, apoi timpul se răcește simțitor. Ce temperaturi vom avea săptămâna ce vine

missing
15 septembrie 2019, ora 17:31

Încă două zile vom mai avea parte de vreme frumoasă, apoi timpul se va răci, potrivit prognozelor meteorologilor. Temperaturile diurne vor scădea până la +15 grade, iar noaptea se va răci până la +5 grade Celsius.

Mâine, 16 septembrie, valorile termice ale aerului vor fi generoase. Ziua se va încălzi până la +27… +29 de grade, iar noaptea se va răci până la +7… +9 grade Celsius. Precipitații nu se prevăd.

Marți, 17 septembrie, temperaturile scad cu aproximativ un grad. La nord vor fi până la +26 de grade, în centru, până la +27 de grade, iar la sud, până la +28 de grade. Noaptea se va răci până la +10… +12 grade. De asemenea, în nordul republicii sunt posibile ploi slabe.

Miercuri și joi, 18 și 19 septembrie, se răcește simțitor. Maximele temperaturii aerului pe timp de zi vor fi de +22… +24 de grade, iar noaptea se va răci până la +9… +11 grade. Totodată, miercuri, la sud sunt posibile precipitații slabe.

Vineri și sâmbătă, 20 și 21 septembrie, se mai răcește cu câteva grade. Ziua vor fi cel mult +16… +18 grade, iar noaptea, +5… +7 grade Celsius. Vineri sunt posibile și ploi slabe în partea de nord și în centrul țării.

Duminică, 22 septembrie, temperaturile cresc aproximativ cu două grade. Ziua vor fi cel mult +18… +20 de grade, iar noaptea se va răci până la +5… +7 grade. Ploi nu sunt prevăzute.

Urmăriți constant prognoza meteo, pentru a fi la curent cu toate actualizările meteorologilor. 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram