/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spitale evacuate! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

Realitatea: Candidatul PDM la șefia Primăriei Chișinău este Vladimir Cebotari. Ce spune democratul

missing
15 septembrie 2019, ora 15:04

Candidatul Partidului Democrat (PDM) la șefia primăriei Chișinău ar fi deputatul Vladimir Cebotari, scrie Realitatea.md, făcând referire la surse din cadrul partidului. Decizia ar fi fost luată, potrivit sursei citate, acum câteva zile. 

Totuși, oficial, presupusul candidat democrat nu se grăbește să facă anunțul, însă nu infirmă acest lucru: „Nu vreau acuma să confirm și nici să infirm acest lucru. Mai avem încă de lucrat în privința unui șir de decizii în acest sens, pentru că este o decizie mai extinsă, dar urmează să mai întreprindem anumite acțiuni și apoi noi o să comunicăm public (…). Nu vreau să resping sau să dezmint o astfel de informație, haideți să rămânem la aceasta, dar nici nu vreau să anticipez pentru că avem planul nostru de comunicare în partid”, a spus Vladimir Cebotari, contactat de TV8.md.

Potrivit democratului, anunțul oficial ar urma să fie făcut mâine sau poimâine.

Data de 19 septembrie este ultima zi în care candidații la funcțiile de primar mai pot solicita înregistrarea în cursa electorală.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram