/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 784: Atac sângeros la Cernihov și incendiu puternic în Crimeea. Zelenski convoacă Consiliul Ucraina-NATO

Acordul semnat de PSRM și ACUM va fi publicat într-o oră. Ce prevederi conține

missing
16 septembrie 2019, ora 18:48

Acordul de colaborare între Partidul Socialiștilor și Blocul ACUM  a fost semnat acum câteva minute de vicepreședinții Parlamentului Alexandru Slusari, Mihail Popșoi și Ion Ceban. Documentul urmează a fi contrasemnat de șefa Guvernului, președintele țării și speakerul Legislativului.

„În acord scrie ce facem în campania electorală, după campanie, care sunt prioritățile în economie, justiție și domeniul social. Politica externă va fi una echilibrată. Într-o oră va fi publicat și o să vă convingeți”, a declarat socialistul Ion Ceban.

„Am semnat o foaie de parcurs pentru mai multe reforme. Nu este un acord între partide. Este un acord instituțional între Guvern, Președinție și Parlament. Nu sunt anexe secrete sau partajări. Am mers strict pe reforme în diferite domenii”, a adăugat Alexandru Slusari.

„Vom asigura cetățenii că în lunile ce vin Guvernul, Parlamentul și Președinția vor lucra într-o strânsă colaborare bazată pe interesul cetățenilor”, a punctat și Mihail Popșoi.

Acordul semnat de PSRM și ACUM are 15 pagini și nu conține anexe secrete, dau asigurări reprezentanții partidelor.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram