/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

/FLASH/ Igor Dodon: Am înțeles că cei de la Procuratură vor veni azi în Parlament

missing
16 septembrie 2019, ora 12:51

Președintele țării Igor Dodon a declarat de la tribuna Parlamentului că astăzi, la ședința Legislativului, cei de la Procuratură (n.r. presupunem că se referă la procurorul general interimar) vor veni în Parlament. 

Amintim că, zilele trecute, presa a scris că procurorul general interimar ar putea să ceară retragerea imunității deputatului democrat  Vladimir Cebotari.

Procurorul general interimar Dumitru Robu nu a răspuns la telefon pentru a preciza dacă vine sau nu la ședința Parlamentului. Nici ofițerii de presă ai Procuraturii Generale Emil Gaitur și Eugeniu Roșca nu au fost de găsit.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram