/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 800: Lupte grele, permisiunea Londrei și ironia Rusiei. Oficial SUA: Războiul nu se va încheia curând

Kozak vine iar la Chișinău, în următoarele zile

missing
16 septembrie 2019, ora 14:37

Vicepremierul rus Dmirii Kozak, vine, din nou, la Chișinău. Vizita acestuia urmează a fi făcută în următoarele zile. Acesta va participa la Forumul Economic moldo-rus, despre care a vorbit anterior președintele Igor Dodon.

Anunțul despre vizita vicepremierului rus a fost făcut de către reprezentanții Partidului Socialiștilor: „Pe data de 20 septembrie, la Chișinău, la ora 10:30 vor începe evenimentele cheie din cadrul celei de-a II-a ediție a Forumului: ședința Consiliului Economic moldo-rus cu genericul: „Cooperarea comercial-economică. Bariere și perspective” și ședința plenară cu genericul: „Noile realități politice. Noile posibilități de cooperare economică”.

La forum este preconizată participarea a circa 1000 de reprezentanți ai întreprinderilor, asociațiilor, businessului, experți din Republica Moldova și Rusia, inclusiv vice-prim-ministrul rus, reprezentantul special al Președintelui Federației Ruse pentru dezvoltarea relațiilor comerciale și economice cu Moldova, Dmitri Kozak”, se menționează într-un comunicat al formațiunii.

Evenimentul va avea loc în perioada 19-21 septembrie, la Palatului Republicii.

Ultimele vizite ale lui Dmitrii Kozak în Republica Moldova au avut loc la începutul și sfârșitul lunii iunie 2019.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram