/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Accident mortal în centrul capitalei! Un bărbat a fost tamponat pe trecerea de pietoni

17 septembrie 2019, ora 10:02

Un bărbat de 70 de ani a murit după ce a fost tamponat în această dimineață de un automobil în sectorul Centru al capitalei. Potrivit Poliției, victima a traversat strada regulamentar, pe trecerea de pietoni. 

„Oamenii legii au fost alertați în aceasta dimineață la ora 05:50 de minute. Accidentul s-a produs la intersecția străzilor Ismail cu Grigore Ureche. În urma traumelor primite, bărbatul a decedat la fața locului”, a comunicat ofițera de presă a Poliției capitalei, Natalia Stati.

Pietonul a fost tamponat de un automobil de model Volkswagen T-4. La volanul mijlocului de transport se afla un bărbat de 61 de ani. Pe cazul dat va fi pornit un dosar penal în stabilirea tuturor circumstanțelor.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram