/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Flăcări în Smolensk și 1,5 miliarde de euro de la UE. Unul dintre cei mai bogați ruși, arestat

FBI ar putea investiga cazuri precum: Furtul miliardului și Landromatul

missing
17 septembrie 2019, ora 20:42

Viceprim-ministrul și ministrul Afacerilor Interne, Andrei Năstase, a solicitat astăzi ajutorul Biroului Federal de Investigații (FBI) în cercetarea unor cazuri precum: Furtul miliardului, Laundromatul și alte scheme care au cauzat ruinarea sistemul financiar-bancar în Republica Moldova.

„Am avut în debutul vizitei mele în Statele Unite ale Americii întrevederi cu înalți funcționari ai FBI și am înmânat scrisoarea prin care le solicit partenerilor americani să ne ofere suportul plenar în localizarea și aducerea în fața justiției din Republica Moldova a tuturor celor care au comis aceste fărădelegi. Am primit asigurări că FBI ne va oferi întreg sprijinul pentru ca în țara noastră să se facă în sfârșit dreptate”, a scris Andrei Năstase pe pagina sa de Facebook.

Viceprim-ministrul, Andrei Năstase, și prim-ministra, Maia Sandu, împreună cu mai mulți membri ai Cabinetului de Miniștri întreprind o vizită în SUA. Programul acesteia include o serie de întâlniri cu oficiali americani de rang înalt, reprezentanți ai mediului de afaceri din SUA și cetățeni ai Republicii Moldova stabiliți la Washington, D.C.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram