/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

/VIDEO/ Deputata Apostolova, păzită la spital de ofițerii CNA. Între timp, Tauber se află în izolatorul CNA

17 septembrie 2019, ora 11:01

Deputata fracțiunii Partidului ȘOR (PP ȘOR) Reghina Apostolova este însoțită de ofițerii Centrului Național Anticorupție (CNA) la Spitalul de Urgență, unde a fost internată aseară, după i s-a făcut rău în timpul audierilor. Deputata este însoțită de mascați și la proceduri. Parlamentara ar fi internată în Secția Neurologie și Boli Cerebrovasculare. 

Nu cunoaștem detalii despre starea de sănătate a deputatei Apostolova. Reprezentanții Spitalului de Urgență nu ne-au răspuns la telefon, iar Alina Șargu, purtătoarea de cuvânt a PP ȘOR ne-a zis că nu ține legătura cu avocatul doamnei Apostolava și nu știe care este starea ei de sănătate.

Între timp, deputata Marina Tauber se află în izolatorul CNA, potrivit reprezentanților serviciului de presă al Procuraturii Anticorupție.

Aseară, în cauzele penale în care sunt vizate cele două deputate au avut loc percheziții. Procurorii nu au cerut deocamdată emiterea mandatului de arestare preventivă pe numele parlamentarelor. Din spusele celor de la Procuratura Anticorupție, operațiunile speciale de urmărire penală continuă și astăzi.

Cele două deputate au fost reținute aseară, la Orhei, la scurt timp după ce procurorul general interimar Dumitru Robu a venit în Parlament și a cerut ridicarea imunității celor două alese ale poporului.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram