/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 801: Atacuri și în ajun de Paște! Alerta lui Zelenski, dat în căutare de Rusia: „Urmează o nouă etapă„

Alți doi deputați din Blocul ACUM ar putea părăsi fracțiunile, după exemplul lui Octavian Țîcu

missing
18 septembrie 2019, ora 20:45

Alți doi deputați din Blocul ACUM ar putea părăsi fracțiunile din care fac parte, după exemplu lui Octavian Țîcu. Despre aceasta a spus deputatul, la emisiunea Punctul pe Azi de la TVR Moldova, la câteva ore după ce și-a anunțat plecarea din fracțiunea ACUM Platforma DA.

„Din observațiile și atitudinile critice, eu cred că atât Lilian Carp, cât și Iurie Reniță, gândesc la unison cu privire la această problemă”, a spus Țîcu.

Deputatul Iurie Reniță nu ne-a răspuns la apel pentru a ne oferi un comentariu la acest subiect, (UPDATE: ulterior, deputatul a venit cu un comentariu; detalii AICI) iar deputatul Lilian Carp ne-a zis că el singur va decide cum va proceda și va anunța ulterior despre hotărârea pe care o va lua.

Anterior, Lilian Carp a declarat public faptul că va părăsi blocul ACUM, dacă Vladimir Țurcan nu demisionează din funcția de președinte al Curții Constituționale.

Vezi și:

Octavian Țîcu: „Alegerile din Ungheni le-am pierdut din cauza rivalității dintre PAS și DA”

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram