/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spitale evacuate! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

/VIDEO/ PPEM și-a anunțat candidatul la funcția de primar al Chișinăului. Acesta a depus azi actele la CECE

missing
18 septembrie 2019, ora 16:09

Dumitru Țîra este candidatul Partidului Popular European din Moldova (PPEM) pentru funcția de primar al capitalei. El a depus astăzi actele la Consiliul Electoral de Circumscripție Electorală Municipală Chișinău (CECEM) pentru înregistrarea în cursa electorală. 

„Vreau să mulțumesc întregii echipe că a avut curajul să accepte planul meu pentru dezvoltarea întregului municipiu. Vreau să urez succes tuturor celor care au intrat în competiție. Vreau să-i îndemn pe cetățeni să iasă la vot, iar pe chișinăuieni să zâmbească cât mai mult. O să avem o campanie foarte interesantă”, a spus Dumitru Țîra.

CECEM va decide în decurs de șapte zile dacă înregistrează acest candidat sau îi respinge cererea.

În prezent, CECEM a înregistrat cinci candidați la funcția de primar al capitalei: Ion Ceban, Andrei Donică, Teodor Cârnaț, Valerii Klimenco și Valeriu Munteanu.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram