/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

/FOTO.VIDEO/ UPDATE: Incendiu de la Cojușna s-a produs la un depozit al fabricii de polistiren

missing
18 septembrie 2019, ora 21:00

UPDATE, ORA 21.00: Incendiul s-a produs la un depozit al fabricii de polistiren (n.r. material plastic solid care se întrebuințează în electrotehnică sau industria cablurilor). Potrivit pompierilor, focul a afectat o suprafață de 450 de metri și circa 400 metri cubi de polistirol a ars. 

ORA 17.54: Unde depozit părăsit arde în aceste clipe în satul Cojușna, raionul Strășeni. Trei echipe de pompieri luptă cu focul. Deocamdată nu au fost înregistrate victime.

„La fața locului sunt trei autospeciale de intervenție. Până în prezent nu au fost raportate victime. Pompierii lucrează pentru localizarea și lichidarea incendiului”, a declarat pentru tv8.md, ofițera de presă a Inspectoratului General pentru Situații de Urgență (IGSU), Liliana Pușcașu.

Apelul la serviciul 112 a fost recepționat la ora 16:38.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram